Generator pedigree porumbei

Dacă ești un crescător de porumbei pasionat, probabil că știi cât de importantă este gestionarea efectivului de porumbei și evidențierea rezultatelor acestora pentru a atrage potențiali cumpărători.

Funcții de bază abonament PEDIGREE (20EUR/an):
  • Generator de pedigree
  • Manager de crescătorie
  • Descărcare pedigree PDF
  • Trimitere pedigree pe email
  • Printare pedigree
  • Prognoză Windy

Cu ajutorul managerului de crescătorie, poți adăuga toți porumbeii tăi într-o singură aplicație web și să generezi pedigree-uri în format PDF cu un singur click. Nu mai trebuie să pierzi timp prețios pentru a completa manual fiecare pedigree când dorești să îi înscrii la concursuri. Totul este organizat și ușor de accesat într-un singur loc.

De asemenea, aplicația noastră îți oferă posibilitatea de a trimite pedigree-urile prin email sau de a le printa într-un formatprofesional pentru a fi prezentate potențialilor cumpărători. Acest lucru nu numai că va atrage atenția clienților, dar va arăta și că ești un crescător organizat și profesionist.

Aplicatie pedigree oriunde

În plus, aplicația noastră îți oferă opțiuni avansate de gestionare a efectivului, astfel încât să poți urmări evoluția porumbeilor tăi în timp. Aceste informații valoroase te pot ajuta să iei decizii mai bune în ceea ce privește reproducerea și selecția porumbeilor.

Pentru a beneficia de toate aceste facilități, îți recomandăm să te abonezi la abonamentul PEDIGREE. În acest fel, vei avea acces la toate funcționalitățile noastre avansate și vei putea gestiona efectivul tău de porumbei în cel mai eficient mod posibil. Abonarea este simplă și rapidă, iar beneficiile sunt multiple.

În concluzie, dacă ești un pasionat de porumbei și dorești să-ți dezvolți afacerea, aplicația noastră de gestionare a efectivului de porumbei este soluția perfectă pentru tine. Începe să gestionezi efectivul tău de porumbei într-un mod avansat și profesional prin utilizarea aplicației de crescătorie astăzi!


Dorești mai mult?

Desigur, dacă dorești să beneficiezi de funcții suplimentare și să-ți dezvolți afacerea de porumbei la un nivel superior, prin website și licitații online îți recomandăm să îți upgradezi abonamentul la varianta PREMIUM.

Detalii abonament PREMIUM: APASĂ AICI