Pigeons auctions

Licitațiile de porumbei organizate pe site-ul columbofil.eu sunt calea ușoară de întâlnire între vânzător și cumpărător.

Ne-am propus să fim de un ajutor real atât pentru cei ce organizează licitații cât și pentru cei ce achiziționează prin itermediul licitațiilor online, iar nu în ultimul rând lumii columbofile, dezvoltând o platformă sigură ce oferă mai multe decât un site de licitații cu porumbei.

Pentru siguranța utilizatorilor ce iau parte la licitații, conturile sunt verificate telefonic individual.

Loft Manager
Vine în ajutorul celor care vor să practice o metoda avansată de gestionare a efectivului de porumbei ce crează noi oportunități de vânzare și punere în evidență a acestora.
Pedigree generator
Parte din managerul de crescătorie, odată adăugați porumbeii în aplicatie, descarcarea (pdf), trimiterea pe email sau printarea pedigree-lor se efectuează cu un singur click.
Site web
Propriul site web sub domeniul columbofil.eu cu blog integrat și catalog de porumbei ce pot fi afișați direct din managerul de crescătorie pentru a spori vânzările cu minim de efort.
Auctions
Din contul de utilizator se pot organiza licitații cu porumbei aleși direct din managerul de crescătorie ce vor fi listate pe columbofil.eu la secțiuna de licitații porumbei.

Ultimele siteuri publice

Subscription Packs

Premium
  • Online auctions
  • Site web
  • Loft manager
  • Pedigree generator
100 RON / year
Try FREE
Standard
  • Loft manager
  • Pedigree generator
20 RON / year
Try FREE

Parteneri

Pro Pigeons Partner